Logga in

Dejting-aktiviteter

Dejting-aktiviteterDags för dejt?

När det väl är dags för en dejt kan det ibland vara lite svårt att komma på vad man vill göra. Här nedanför listar vi därför lite olika förslag och aktiviteter som kan vara kul att göra på en dejt. Det viktiga är att försöka vara lite kreativ och hitta på något intressant och roligt.


Picnic

På sommaren kan detta vara en riktig hit. Bjud på något gott att dricka och äta, gärna på en strategiskt placerad filt vid vattnet eller i en trevlig park. Vintertid kan man med lite fantasi göra detta inomhus framför en öppen spis eller på en mjuk matta.


Hyr en båt

En trevlig och mysig aktivetet någonstans i Sveriges skärgård. Hyr en stor segelbåt eller en trampbåt - det måste inte vara dyrt.


Hyr en kock

Ta hem en duktig kock och charma din dejt med en trevlig och god middag. Du får kanske inte briljera med dina egna kock-konster men i gengäld kan du ägna all din uppmärksamhet åt din dejt.


Gå på vin- eller ölprovning

Om din dejt är intresserad av mat och dryck kan en vin- eller ölprovning vara en kul aktivitet. Ni får prova olika varianter och lär er kombinera olika typer av mat, vin och öl.


Åk luftballong

En lite dyrare och lyxigare dejt. Öppna en flaska champange i solnedgången högt över staden. Men försäkra dig om att din dejt inte är höjdrädd.


Måla eller dreja

Ta med din dejt på en kurs i att måla tavlor eller dreja keramik. Det är svårare än man tror och kommer garanterat ge er många skratt tillsammans.


Gå på konsert

Har ni kanske gemensamma musikintressen? En konsert kan vara en gyllene tillfälle att bygga vidare på det intresset.


Ut och fota

Gå ut på stan och fota er själv eller andra personer, platser eller aktiviteter. Det kan bli många roligare bilder som dessutom ger er ett gemensamt minne. Dessutom kan en andra dejt vara ett perfekt tillfälle att gå igenom bilderna.

Gå på spökmiddag

Hitta på en egen, eller köp en eventmiddag med spöktema.


Happy Hour

Gå på en dejt efter plugget eller jobbet och ta del av Happy Hour-priserna på någon trevlig bar eller restaurang.


Promenera

Helt gratis aktivitet som ändå kan vara supertrevlig. Knalla runt i stan, ta en sväng på stranden, eller ta en repa i skogen. Hittar ni svamp kan den ju dessutom bli en del av middagen på en senare dejt.


Åk på spa

Ta en paus ifrån stress och press, och boka in dig och din dejt på ett spa under en dag eller en helg. Massage, bad, ångbastu och god mat och dryck är en oslagbar kombination.


Biljard eller bowling

Två klassiska aktiviteter som alltid är ett säkert kort. Ett tips kan dock vara att låta din dejt vinna. :)


Stjärnspaning

Med eller utan kikare. Som pricken över i kan du dessutom köpa en liten stjärna och visa var den ligger.

Bli medlem på Sunnydate helt gratis!

Jag godkänner användarvillkoren.