Logga in

Vanliga frågor och svar

FAQ

Nedanför listar vi de vanligaste frågorna och svaren om Sunnydate.

Om du inte hittar den information du letar efter är du välkommen att kontakta oss.


Kostar det något att använda Sunnydate?
Nej, Sunnydate är helt gratis. Tjänsten finansieras via reklam och våra annonsörer. Klicka gärna på någon av våra annonser ibland - det hjälper oss i vidareutvecklingen av Sunnydate.


Hur lång tid tar det innan min profil-bild eller presentation har granskats?
Din profilbild granskas normalt inom 24 timmar. Däremot granskar vi som regel inte individuella presentationer. Istället har vi en anmälnings-funktion där du som användare kan välja att rapportera uppladdade bilder, texter eller övrigt material. Dessutom kan du välja att blockera eventuella användare som du inte vill ska kunna kontakta dig. Vi söker även av Sunnydate efter olämpligt innehåll med regelbundna mellanrum, och förebehåller oss rätten att permanent stänga av användare som inte följer våra villkor.


Hur gör jag för att skicka ett meddelande till en annan medlem?
Innan du kan skicka ett meddelande till en annan medlem vill vi att du laddar upp en profilbild. Utan profilbild kommer funktionen för att kunna skicka meddelanden att vara inaktiverad. Detta gör att vi kan minimera eventuella spam-meddelanden på Sunnydate. När din profilbild har laddats upp och godkänts kan du enkelt skicka meddelanden till en annan medlem genom att besöka den personen profil.


Varför får jag inget aktiveringsmail?
Oftast beror det på att du angett en felaktig, överfull eller ej fungerade email-adress. Om du använder Hotmail, Gmail, Yahoo Mail eller liknande kan även aktiveringsmailet ha fastnat i spamfiltret. Vänligen kontakta oss om du kontrollerat detta men fortfarande inte får något aktiveringsmail.


Jag lyckas inte logga in?
Kontrollera att du anger rätt användarnamn och lösenord. Om du glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt här. Fyll i din email-adress alternativt användarnamn så skickar vi ut ett nytt lösenord inom ett par minuter. Kontrollera även att din webbläsare har aktiverat stöd för cookies och javascript.


Hur många bilder kan jag ladda upp till min profil?
Du kan ladda upp en profilbild, och ytterligare 49 stycken bilder i ditt fotoalbum.


Hur gör jag om jag vill avsluta mitt medlemskap?
Under Inställningar -> Konto har du möjlighet att pausa ditt medlemskap. Vi pausar ditt konto tillfälligt eftersom vi vill ge dig möjlighet att återkomma till ditt konto vid ett senare tillfälle. Efter en tid av inaktivitet kommer ditt konto dock att tas bort permanent. Du kan också kontakta oss om du vill avsluta ditt konto permanent.


Är Sunnydate en säker webbsida?
Allt innehåll på Sunnydate lagras hos en professionell hosting-leverantör som tillhandahåller redundanta Internet-anslutningar och elförsörjning, dubbla kylanläggningar, brandskydd, inbrottslarm och övervakning 24/7. För att ytterligare höja säkerheten krypterar vi även alla lösenord och email-adresser i vår databas.

Bli medlem på Sunnydate helt gratis!

Jag godkänner användarvillkoren.