Logga in

Hur fungerar det?

Hur fungerar det att dejta via Sunnydate?Medlemskap

För att få tillgång till de olika funktionerna på Sunnydate behöver du vara medlem. Är du inte redan det, kan du snabbt och enkelt registrera dig genom att fylla i formuläret här på sidan. Att bli medlem och att använda Sunnydate är helt gratis.

Presentationstext och grundläggande fakta

När du blivit medlem är det dags att berätta lite mer om dig själv. Kom ihåg - ju mer tid och energi du lägger ner på din profil desto lättare blir det för andra att hitta just dig. Du kan beskriva dig själv med bland annat bilder, presentationstext, intressen, utbildning och arbete.


Spana runt

När du angett information om dig själv kan du börja leta efter andra singlar. I online-listan kan du se de användare som är aktiva just nu. Klickar du på en användares bild kommer du direkt till den personens profil och kan läsa mer om honom eller henne. Du kan även använda sökfunktionen eller klicka på andra medlemmars bilder som visas på olika sidor på Sunnydate.se.


Ta kontakt

När du hittat någon du tycker är intressant kan du skicka ett meddelande eller Sunny Card för att ta kontakt. Sunny Cards har olika bildteman och om du exempelvis vill fråga ut din dejt på en middag kan det vara trevligt att skicka med en bild på en mysig restaurang.


Första dejten

När du väl lärt känna någon på Sunnydate och känner dig trygg i situationen kanske det är dags för en första dejt? Det finns några tips du kan följa för att försäkra dig om att er första dejt blir så trevlig som möjligt. Kolla in våra tips för trygg dejting.


Lycka till - och framförallt, ha kul!

Bli medlem på Sunnydate helt gratis!

Jag godkänner användarvillkoren.