Logga in

Så får du svar

Så får du svarTips & Trix

Det finns ett par enkla och konkreta tips som man kan följa för att öka på sina chanser att få svar från personen du är intresserad av.


Skicka inte samma meddelande till flera personer

Först och främst är det viktigt att du inte skickar ett och samma meddelande till flera personer. Det ger ett opersonligt och oseriöst intryck. Läs istället igenom användarens profil, och försök bilda dig en uppfattning om hur han eller hon är som person. Skriv sedan ett personligt meddelande där du nämner eventuella intressen eller egenskaper som ni delar. Nyckeln här är som sagt att skapa nyfikenhet och intresse.


Ställ frågor

Om användaren har lagt upp bilder från sin senaste skidsemester och du också tycker om att åka skidor så kan det vara ett bra samtalsämne. Ställ gärna frågor och be honom eller henne att berätta mer om sig själv och sina intressen. Det visar att just den personen väckt ditt intresse och att du vill veta mer, samtidigt som du uppmanar honom eller henne att svara på ditt meddelande.


Sist men inte minst

Avsluta därefter ditt meddelade på ett personligt och trevligt sätt. Oftast räcker det med att skriva under med ditt förnamn. Om du inte redan känner personen i fråga, bör du unvika att skriva saker som "kram", "puss" eller liknande.

Bli medlem på Sunnydate helt gratis!

Jag godkänner användarvillkoren.